您当现在的位置是:首页 > 报告讲座

21世纪教师核心素养及跨文化教育

21St Century Teacher Core Competence and Cross-Cultural Education

With more than 20 years of experience in teacher education and cross cultural  education, Professor Shiveley will be sharing the core competence expected of a 21st century teacher and the importance of helping students develop cross cultural competence.

拥有二十余年的教师培训及国际教育经验,迈阿密大学施维利教授将分享21世纪教师核心素养,以及跨文化教育对学生的重要性。

 

Time: 2:00 pm on September 15, 2017

时间:九月十五日下午二点

Venue: SIE International communication service center

地点:化新楼1F国际交流服务中心

 

詹姆斯·施维利(James Shiveley)教授

施维利教授目前任教迈阿密大学教师教育部主任于阿密大学获得学士学位和硕士学位,于迈俄亥俄州州立大学获得博士学位,并于1994年入职迈阿密大学,他致力于研究公民教育,发展各中小学与大学的伙伴关系。曾担任俄亥俄州教育部及全州各个学校的顾问。多次被提名教学奖,出版了许多有影响力的学术文章和著作。主持关于俄亥俄州西南部入学教师培训项目。是一位非常杰出的美国教育学家。